Aquest web pretén ser el primer contacte de tipus informatiu que faci conèixer la nostra associació i els seus projectes que a la llarga esperem es transformin en realitats.

Tot va començar el mes de Maig de 2009, concretament el dia 30, diumenge, quan després de mesos de reunions, vam aconseguir el nostre propòsit inicial que era, el de celebrar la Primera Festa de la Cirera i Productes de la Terra, a Barcelona.

Us demanareu: i que te aixo d’important? Be, primer de tot l’idea inicial era el apropar als ciutadans un producte dels nostres conreus, que te una ben anomenada fama per la seva bellesa i qualitat, la CIRERA. Quan arriba Maig tots sabem que arriben les primeres cireres, que vénen dels municipis catalans que podem considerar com “denominacio d’origen”, Sant Climent de Llobregat, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, etc..

Aleshores el nostre desig era que aquestes cireres vinguessin directament del camp a la capital, sense passar per cap magatzem, botiga, etc.. Es a dir que fossin recollides i menjades; la nostra tasca es va assolir amb escreix, i ho demostra les set tones de cireres venudes en un sol dia.

Be doncs, ara volem continuar amb aquest projecte i a més fer-lo més ambiciós. No només  ens dedicarem a la Festa de la Cirera, sinó que durant l’any,  volem que  altres activitats apropin el camp a la ciutat i als ciutadans.

Tenim pensat fer una calçotada, visites a cellers, a granges, a conreus i altres àmbits del mon de la pagesia que ens farà més entenedor, tot el mòn rural i de conreu a nosaltres els “urbanites”.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>