Han passat 6 mesos des de que varem fer la nostra primera excursió als camps de cirerers florits, el 3 d’abril . Tal i com ja varem dir en aquella ocasió el nostre propòsit es el de anar fent trobades per mantenir-nos en contacte. Aixo ja es va donar al 5 de Juny amb la 2ª Fira de la Cirera i Productes de la Terra, que va tornar a ser un èxit de participació i de public. Us adjuntem un enllaç perquè pugueu veure el reportatge que va preparar Sants3 Radio al respecte.

noticia.php?p=3925


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>