Oliveres Mil.lenàries amics de la pagesia

Cartell Sortida

Tenim una nova proposta per aquesta tardor. Es tracta d’una excursió el proper diumengedia 16 d’Octubre, a visitar les oliveres mil.lenaries d’Ulldecona. Es sortirà des de la plaça de Sants a les 7 hores del matí i tindrem una hora aproximada de les 21h.

Voldríem contar amb la vostre participació tal i com vareu fer en altres ocasións. Estem molt il·lusionats amb el projecte. Podrem visitar un molí d’oli, farem una costellada, etc… En fi, passarem a ben segur un dia molt bonic, gaudint de la natura, que com ja sabeu es una de les nostres fites mes preuades.

No trigueu a confirmar-nos la vostra assistència . Podeu fer-ho al correu de la Teresa (teresa@amicsdelapagesia.org)
o be trucant al mòbil 609 128 598.
Tancarem les reserves el dia 10 d’Octubre.

Us esperem !!!


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>