Aquest escrit pretén ser una presentació de la nostra associació i que la gent sàpiga el perquè d’haver-nos constituït.

Som un grup de barcelonins que ens sentim molt a prop de la nostra terra i de tot el que fa referencia al món de la pagesia.

Per exemple, ens dol pensar que hi hagi ciutadans que desconeguin que som productors d’una de les fruites mes saboroses i apreciades: la cirera, però no qualsevol cirera, si no una de les millors que podem trobar arreu.

Això es com qui diu, el tret de sortida que ens va empènyer a començar a dedicar-nos, a cercar informació dels productes catalans, per fer-los mes propers pels que viuen a ciutat i que moltes vegades, només coneixen aquests productes, quan van al mercat a comprar-los.

Nosaltres estem intentant doncs, apropar el món rural a la ciutadania, mitjançant el preparar excursions i també actes concrets a ciutat, que facin mes entenedor tot aquest context.

La que podem definir com a activitat estrella nostra és: la Fira de la Cirera i Productes de la Terra. Vist l’èxit que va tenir l’any passat, varem decidir repetir i aquest any és la 2ª edició, que tindra lloc el dia 5 de Juny a la Plaça de Sants, esperant quedi instaurada per sempre. Mes endavant tenim pensades varies excursions, com anar a veure els camps d’arròs de Pals, les oliveres mil.lenaries d’Ulldecona, així com altres activitats aquí al nostra barri de Sants.

Per assolir aquesta fita necessitem la participació de tots i cada un dels ciutadans. Necessitem, que es facin socis de la nostra Associació i que ens donin el seu suport. Amb aquest suport, nosaltres tindrem l’empenta que fa falta per tirar endavant cada cop, més activitats.

Agraïm la vostra atenció . Fins molt aviat


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>