Vina a visitar, el proper 15 d’abril, el Parc de les Olors de Vall de Ros (Riells del Fai). L’objectiu primordial d’aquest parc és recuperar la cultura de les herbes en un entorn pràctic, senzill, amable i ple de significats.

Sortida de la Plaça de Sants a les 9,00 h. (esmorzats de casa).

Visita a les 10,30h del Parc de les Olors de Vall de Ros (Riells del Fai).

Visita guiada amb diferents tallers.

Dinar, a les 14 hores, al Bruguer Vell: celler de vins ecològics. Menú: Amanida i fideuà, Espatlla de be al forn, pastís de la casa i fruita. Tot regat amb els vins, cava i mistela del propi celler. Visita del celler i vinya després de dinar. Tornada a Plaça de Sants. PREU: 32 euros socis / 35 euros no socis.

Reserves al 609 12 85 98


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>