El proper diumenge 20 de maig podreu a la 3a Fira de Cireres i productes de la Terra que organitzem nosaltres (Amics de la Pagesia) a Plaça de Sants a l’espai comprés entre plaça de Sants i passatge Serra i Arola.

Enguany, com en edicions anteriors, els nostres principals productors són de la Comarca del Baix Llobregat: San Climent de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló, però sense oblidar a dos productors que enguany repeteixen: L’Empordà i Martorell. Com a novetat, trobareu cireres de Miravet, de les Terres de l’Ebre, que també en són uns bons productors. Des d’aquí els hi donem la benvinguda a la 3a. Fira de Cireres i productes de la terra a Barcelona.

Anant passejant per la Fira, trobareu verdura fresca, verdura acabada de collir, que ve directe del productor, del pagès. De la mateixa manera que la millor cirera és aquella que es cull i es menja, la millor verdura és aquella que podem menjar acabada de collir, quan encara té totes les seves vitamines; on el tomàquet té gust de tomàquet i les bledes tenen gust de bledes. Adonem-nos que estem parlant d’una fruita i d’una verdura que íntegrament ha estat conreada a casa nostra i que no ha passat per altres mans que les mans dels nostres pagesos. Podem dir, sense por d’equivocar-nos: DEL CAMP AL PLAT.

També dir-vos que com en cada edició hi prenen part, una pastisseria i una fleca, les quals són del nostre barri. Tots els productes que tenen, estan elaborats artesanalment i molts d’ells amb cireres o bé verdures. Per acabar de complementar la Fira, hi trobareu diferents parades d’alimentació, però amb la particularitat que totes elles venen productes dels PAÏSOS CATALANS.

 

Un any més donar-vos les gràcies a tots aquells que visiteu la Fira, en nom de l’organització i en el de la nostra pagesia.

Gràcies pel vostre interès i participació.

ASSOCIACIÓ AMICS DE LA PAGESIA


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>