PROGRAMACIÓ 3a FIRA DE CIRERES. 20 de maig de 2012.

10,30h. Inauguració de la Fira amb el grup de Tabalers de Sants.

11,15h. Concurs infantil (escopir el pinyol de cirera ben lluny). Es poden apuntar els pares.

12,00h. Taller de Rumba Catalana. Descobreix la màgia i el compàs de la rumba catalana de mà de La Màlaga Essència rumbera en directe i les classes de ball de Gràcia Flamenca en un taller gratuït on podràs aprendre a fer palmes i a ballar la rumba catalana.

13,30h. Concurs infantil (el pinyol dintre de l’embut, amb la boca).

17,30h. Titelles.

18,15h. Entrega de premis.

19,00h. Actuació de La Màlaga Essència. Gaudeix més que mai del concert d’un grup del nostre barri, acompanyat de Gràcia Flamenca. Posa en pràctica tot el que has après en el taller del matí. Apunta’t , no cal saber ballar, només calen ganes de passar-s’ho bé.

20,30h. Cloenda.

 


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>