Esperem que estigueu gaudint de les vostres vacances d’estiu i que la calor no us hagi atropellat massa, doncs estem ja preparant una nova sortida pel pròxim mes de Setembre, un cop hagi passat la Diada.

La visita serà el dia 15 de Setembre, diumenge, als camps d’arròs de Pals, que no se si sabeu tenen força anomenada, perquè l’arròs d’allà és molt bo.

L’arròs es planta el mes de Maig i es recull justament al mes de Setembre, ho sigui que podrem veure la sega als camps.

Arribarem amb autocar a Pals i allà l’Ester ens estarà esperant amb el trenet anomenat “El xiulet de Pals” que ens farà una visita molt completa, primer vorejant la part vella de Pals- El Padró- i després ens dura pel bell mig dels camps d’arròs. Veurem camps ja segats i altres que encara no ho estaràn. Ens aturarem a un molí i ens faran tota l’explicació del cultiu de l’arròs i de com es blanquegen els grans.
Aquesta visita serà de 1 hora i mitja a 2 hores. No haurem de caminar, perquè no podem pas mullar-nos els peus!!!

Després anirem a dinar a un poblet encisador que es
diu Sant Feliu de Boada, al restaurant Can Joan. On hi haurà
un bon pica-pica d’entrada i després es podrà triar el segon plat , carn o peix , entre vàries opcions. Hi ha inclosa la beguda, el cafè, ep!! i potser també uns carajillos o be “gotes” ..

Com sempre us incloc el cartell a on hi figuren tots els detalls. L’hora de sortida serà a les 9:00 hores de la Plaça de Sants, l’hora de la tornada aproximada serà cap a les 18 o 19 hores. Heu de venir ja esmorzats.

El preu tot compres es de 38 Euros pels socis i de 40 Euros pels no socis.

Esperem que us animeu i vingueu amb ganes de retrobar-nos tota la colla.
Després de les vacances, tindrem coses per explicar-nos!!!.


Comments are closed